Navrhnite si oddychovú zónu v záhrade

Oficiálne tu máme jar! To znamená, že môžeme začať zariaďovať priestor v našich záhradách. Bez ohľadu na to, či máme veľkú záhradu alebo malý balkón, mali by sme sa postarať o oddychovú zónu, kde si oddýchneme a zabudneme na každodenné povinnosti. V Drewmaxe sme sa postarali o to, aby si každý našiel to, čo hľadal a navrhol si vlastnú oázu pokoja.

Kde začať? Najlepšie je vybrať si stôl a pohodlné stoličky. Každé jedlo chutí lepšie, keď sa podáva vonku. Naša ponuka zahŕňa široký výber stolov a stoličiek z masívneho dreva. Je vynikajúcou voľbou pre každého, kto oceňuje vysokú kvalitu a odolnosť. Pevná konštrukcia zaisťuje stabilitu aj na nerovnom povrchu. Vyberte si zostavu, do ktorej sa zmestí veľa hostí a bude elegantnou ozdobou vašej záhrady, terasy či verandy. Bez ohľadu na to, či máte radi regionálny štýl alebo ste milovníkom moderných riešení, v Drewmaxe nájdete nábytok práve do vašej záhrady.

Radi čítate knihy? Vyberte si záhradnú hojdačku. Jemné pohupovanie vás upokojí a zbaví stresu a napätia. Vyberte si model, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom, ako je dážď alebo slnečné žiarenie. Dekoratívna strieška vrhá počas slnečných dní nielen príjemný tieň, ale plní aj dekoratívnu a ochrannú funkciu. Ergonomické sedadlo je vybavené praktickými podrúčkami. Hojdačka je ideálny spôsob, ako relaxovať vonku na čerstvom vzduchu.

Ďalším riešením, ktoré dobre poslúži aj na menšom balkóne či terase, je gondola. Vďaka svojmu neobvyklému tvaru a zaujímavému štýlu si v ňom každý chce oddýchnuť. Pohodlné vankúše zaisťujú pohodlie pri používaní. Ide o jeden z tých kusov nábytku, ktorý vo vašej záhrade či byte nezostane nepovšimnutý.

Máte malý balkón? To nie je problém! Vyberte si hojdaciu sieť, ktorá je vďaka svojim malým rozmerom ako stvorená do malých priestorov.

V Drewmaxe nezabúdame ani na najmladších! Máme široký výber šmykľaviek a pieskovísk. Naša ponuka sa rozšírila aj o krásne a funkčné ihriská, ktoré prinesú deťom veľa radosti. Ich výhodou je aj jedinečný dizajn, ktorý z nich robí jedinečnú záhradnú dekoráciu.

Nakoniec – doplnky! Vytvárajú jedinečnú atmosféru v záhrade! Krásne drevené kvetináče, pergoly, vozíky a fúriky, správne naaranžované budú jedinečnou ozdobou vašej záhrady.

Máte už predstavu, ako si zariadiť svoju záhradu? Navštívte naše showroomy. Pozývame Vás.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora