Novinky v ponuke Drewmax – ideálne pre jarné premeny interiéru

Jar je čas na premeny – vrátane tých vo vašich domovoch. Aby sme vám uľahčili zmenu interiéru vašich bytov, pripravili sme pre vás množstvo noviniek. Čo je nové v ponuke Drewmax? Pozývame vás k čítanie.

Aké novinky máme pre vašu spálňu?

Najprv vám ukážeme, ako zmeniť vzhľad vašej spálne pri nízkych nákladoch. Čalúnený panel ZG500 je v skutočnosti krásna opierka hlavy, ktorá dokonale zapadne do aktuálne módnych trendov. Jeho výhodou je široká škála farieb poťahov, v ktorých je dostupný. Dúfame, že vďaka tomu vyjdeme v ústrety individuálnym predstavám našich zákazníkov.

Panel ZG500 je tiež skvelým riešením v hotelierstve. Perfektne sa kombinuje s modelmi postelí LK185 a LK185 BOX, ktoré sú vyrobené z nádherného bukového dreva. Postele sa vyznačujú mimoriadne pevnou konštrukciou a elegantnou povrchovou úpravou. Jednoduchý dizajn umožňuje kombinovať nábytok a vytvárať efekt manželskej postele. Stačí zladiť nástenný panel vo vybranej farbe a vytvoríte štýlovú hotelovú spálňu. Ďalšou výhodou tohto riešenia je univerzálnosť postelí. Pri zmene dekoru alebo farby jednoducho vymeňte opierku hlavy a vytvorte nové zostavu.

Moderná obývačka a jedáleň

Medzi novinky patrí niekoľko modelov stolíkov a konferenčných stolíkov. Zoznámte sa s kompaktným modelom stola, ktorý je dostupný v bukovej verzii – ST164 a dubovej verzii – ST364. Venujte pozornosť krásnemu a funkčnému dizajnu nábytku. Stolík je vybavený praktickými policami, kde môžete schovať časopisy alebo obľúbenú knihu. Korpus nábytku je umiestnený na tvarovaných kovových nožičkách NG003, ktorých farbu si môžete zvoliť podľa svojho zariadenia. Nádhernú stolovú dosku zdobí jedinečný vzor prírodného dreva, ktorý je sám o sebe jedinečnou ozdobou nábytku.

Naši klienti si obľúbili spojenie tepla prírodného dreva s chladom čierneho kovu. Preto sme pre vás pripravili nové modely stolov v tomto módnom štýle. To, čo ich odlišuje, je krásna dubová doska a kovové nohy, ktoré sú v každom modeli riešené iným, sofistikovaným spôsobom, aby si každý mohol vybrať model na mieru podľa svojich individuálnych potrieb a predstáv.

Do našej ponuky pribudli aj nové modely stoličiek. Dostupné sú v dvoch verziách – dub KT340, KT396 a buk KT140, KT196. Vyznačujú sa moderným dizajnom a módnymi čalúnenými sedadlami. Stoličky majú dobre tvarované operadlo, vďaka čomu sú veľmi pohodlné. Sú ideálne na dlhé rodinné stretnutia pri stole.

Novinka do vašej obývačky.

Toto nie je koniec novinkám! Naša ponuka bola rozšírená o nový model vitríny. Zoznámte sa prosím s dubovou vitrínou KW353. Jej jednoduchý dizajn zdobia rohové presklene dvierka, ktoré krásne odráža svetlo a dodávajú eleganciu. Je to ideálne miesto na vystavenie fotografií alebo rodinných suvenírov ktoré vyniknú aj z boku vitríny. Do zvyšných skriniek môžete schovať domáce drobnosti. Dvierka a čelá šuplíkov sú bez úchytiek, preto dokonale zodpovedajú moderným trendom.

 

Konečne niečo pre ľudí, ktorí majú radi originálny dizajn. Voskovaná borovicová komoda KD790 je skutočným skvostom, ktorý nemožno ignorovať. Každá z nábytkových zásuviek má iný tvar, veľkosť, farbu a dokonca aj úchytku! Vďaka tomu bude jedinečnou dekoráciou a môže byť stredobodom akéhokoľvek zariadenia.

Ako sa vám páčia naše nové produkty? Naživo si ich môžete pozrieť v našich showroomoch, na ktoré vás pozývame.

Neviete kde nás nájdete? Pozrite si záložku „Naše obchody“

Ďakujeme za pozornosť a už teraz sa tešíme na vašu ďalšiu návštevu. 

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora