Ako si doma navodiť vianočnú atmosféru?

Ako si doma navodiť vianočnú atmosféru?

Nezadržateľne sa k nám blíži  čas Vianoc. Ako každý rok budeme zdobiť naše domy a vianočné stromčeky, aby sme cítili túto jedinečnú vianočnú atmosféru. Aké vianočné ozdoby by ste si mali vybrať na Vianoce 2023? Aké vianočné ozdoby sú módne? Tu je niekoľko tipov.

 

Príroda sa vracia do našich izieb.

Príroda sa vracia do našej priazne. Čoraz častejšie to spomíname na blogoch o interiérovom dizajne. Nie je tomu inak ani v prípade vianočných ozdôb. Prírodné materiály, zemité farby a ekologické dekorácie sú hlavnou témou tohtoročných vianočných trendov.

 

Vianočný stromček priamo z lesa.

Začnime najdôležitejším symbolom Vianoc – vianočným stromčekom. Vyberte si tento rok živý stromček, ktorý do vášho domova vnesie nielen idylickú atmosféru, ale aj úžasnú vôňu lesa!  Môžete si vybrať stromček v kvetináči, ktorý po Vianociach zasadíte do záhrady. Ide o najekologickejšie riešenie, ktoré je v posledných rokoch obľúbené. To isté platí aj o vianočnej výzdobe. Vyberte si tie zo smrekových alebo jedľových konárov. Dokonale zapadajú do módnych trendov a na drevenej doske stola budú vyzerať nádherne!

 

Ekologické dekorácie.

Ďalším bodom programu sú dekorácie. Tento rok budú módne tie z prírodných materiálov. Môžete si ich kúpiť v obchode alebo si ich vyrobiť sami. Použite sušenú trávu, slamu, drevené figúrky a poklady ktoré nájdené v lese. Šišky, orechy, žalude a dokonca aj palice z ktorých vytvoríte prchnú ozdobu. Hitom je aj sušené ovocie. Nielenže krásne vyzerajú, ale aj krásne voňajú. Komu sa spájajú Vianoce s vôňou pomarančov? 😉 Prírodné materiály nemôžu chýbať ani v podobe ľanového obrusu, prútených košíkov či ovčej kože pohodenej pod vianočným stromčekom.

 

Kúzlo svetla a vône

Pamätajte tiež na osvetlenie, ktoré dokáže kúzelne zmeniť interiér a dodať mu teplú a intímnu atmosféru. Tento rok si vyberte sviečky. Vyberte si tie, ktoré voňajú po vanilke alebo škorici. Sú to vône, ktoré si spájame s teplom domova.

 

Nadčasová elegancia prírodných interiérov

Všetky spomínané dekorácie najlepšie vyzerajú obklopené nábytkom z prírodného dreva, ktoré do našich domovov vnáša teplo a útulnosť. Jeho krása spočíva v jeho jedinečnom vzhľade, za ktorý vďačí zrnitosti a uzlíkom, vďaka ktorým je každý kus iný a jedinečný. Využite prírodu na vytvorenie atmosférického, ale aj štýlového a nie prehnaného vianočného dizajnu interiéru.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora