Novinky Kolekcia Rustikal

Všetci naši zákazníci milujú nábytok z kolekcie Rustikal. To nás samozrejme vôbec neprekvapuje. Ide o jedinečný a veľmi obľúbený trend posledných mesiacov. Všetko nasvedčuje tomu, že tu s nami zostane ešte dlho. Odkazuje na to, čo nám najviac chýba. Vytvára útulné, nadčasové interiéry, do ktorých sa chcete vracať a kde si môžete jednoducho oddýchnuť. Pre veľký záujem bola kolekcia Rustikal rozšírená o mnoho noviniek. Vďaka tomu si budete môcť zariadiť obývačku, jedáleň, spálňu, detskú izbu a dokonca aj kanceláriu či predsieň so zachovaním idylickej atmosféry rustikálneho štýlu.

 

OBÝVAČKA

Ak zariaďujete obývačku, venujte pozornosť krásnym a štýlovým vitrínam, ktoré boli navrhnuté a vyrobené s dôrazom na každý detail. Ide o kus nábytku, ktorý nikdy nevyjde z módy. Sklenené čelá vitrín krásne odrážajú svetlo a vytvárajú tak v interiéri jedinečnú atmosféru. Môžete si tam vystaviť rodinné suveníry alebo uložiť svoje obľúbené knihy.

Neoddeliteľným prvkom obývacej izby je aj konferenčný stolík. Môžete si vybrať jeden z mnohých modelov dostupných v kolekcii Rustikal alebo zvoliť iné riešenie. Charakteristickým prvkom rustikálnych interiérov sú kufre a truhlice. Budú sa vám hodiť hlavne ako miesto na uskladnenie. Zaujímavým riešením je použiť ich ako konferenčný stolík do obývačky. Sú na to ako stvorené!

Jedným z najuniverzálnejších kusov nábytku je komoda. Preto v našej ponuke nemôžu chýbať. Dokonale zapadnú do rustikálnej obývačky, dodajú šarm a umožnia vám uložiť domáce drobnosti. Ak chcete presvetliť a opticky zväčšiť malú obývačku, zaveste do nej zrkadlá. Budú ladiť so sklenenými čelami vitrín a vytvoria svetlý a útulný interiér.

 

JEDÁLEŇ

Pri zariaďovaní rustikálnej jedálne zvoľte krásny borovicový stôl. V našej ponuke nájdete ako jednoduché stolíky s minimalistickým dizajnom, tak aj tie, ktoré potešia vyrezávanými nohami a praktickými zásuvkami. V kombinácii s rustikálnymi stoličkami alebo konferenčným stolíkom z našej kolekcie vytvoríte vo svojom domove jedinečnú atmosféru. Rustikálny príborník, do ktorého schováte slávnostný riad, bude tiež ideálnym kusom nábytku do kuchyne či jedálne.

 

SPÁLŇA

V spálni v rustikálnom štýle sa výnimočne ľahko relaxuje. Teplo borovicového nábytku zútulňuje interiér. Naša ponuka zahŕňa krásne a pohodlné postele, či už do dvojlôžkovej spálne, tak aj do detskej izby. Zlaďte ich s nočným stolíkom, priestrannou šatníkovou skriňou a toaletným stolíkom, aby ste vytvorili súvislý aranžmán. Doplnia ho jedinečné rustikálne svietidlá, ktoré vytvoria príjemnú atmosféru v interiéri, do ktorého sa budete chcieť vracať.

 

KANCELÁRIA

Vďaka rozšírenej ponuke rustikálneho nábytku si môžete zariadiť aj svoju kanceláriu. Vyberte si jeden z modelov stolov, pridajte policu na dokumenty a nástenné police, aby ste vytvorili usporiadanie, ktoré bude ladiť s ostatnými miestnosťami vo vašom dome. Výberom rustikálneho nábytku vytvoríte vo svojej kancelárii teplú, neopakovateľnú atmosféru, ktorá bude mať pozitívny vplyv nielen na vašu pohodu, ale aj na kvalitu vašej práce.

 

HALA

Zariaďte si rovnako aj predsieň. Borovicová šatníková skriňa vám pomoże udržať poriadok a zároveň bude perfektná ako podsedák pri obúvaní. Teplo prírodného dreva vytvorí útulnú atmosféru už pri dverách.

 

VOSKOVANÉ DREVO RUSTIKÁLNEHO NÁBYTKU

Nábytok z kolekcie Rustikal je pokrytý prírodným včelím voskom, ktorý vytvára vrstvu, ktorá chráni pred vlhkosťou a zároveň drevo vyživuje. Vďaka voskovaniu zvýrazňujeme prirodzenú štruktúru dreva a prehlbujeme jeho prirodzenú farbu.

Včelí vosk je prírodný produkt, voskovaný nábytok tak získava antistatické vlastnosti – menej sa na jeho povrchu usadza prach. Ďalšou výhodou voskovaného nábytku je jeho hodvábne hladký povrch a príjemná vôňa prírodného dreva.

 

Spoznajte kolekcie Rustikal – navštívte nás v showroomoch Drewmax.

 

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora