Prírodné materiály v interiéri

Svet interiérového dizajnu sa opäť zamiloval do prírodných materiálov. Obdivuje ich krásu a oceňuje pozitívny vplyv na organizmus. Prírodné materiály sa preto v posledných mesiacoch objavujú prevažne v módnych trendoch interiérového dizajnu.

Ako spoločnosť čoraz viac myslíme na ekológiu. Záleží nám na budúcnosti planéty. Chápeme, že naše každodenné rozhodnutia majú na to obrovský vplyv. Aj my chceme byť bližšie k prírode, oceňujeme jej krásu a upokojujúci účinok na naše zmysly. Množstvo práce a povinností spôsobuje, že nám chýba čas, ktorý by sme mohli stráviť v prírode. Ukazuje sa však, že s ňou môžeme komunikovať každý deň, v pohodlí domova. Ako to spraviť? Obklopte sa prírodou.

 

Vráťte sa ku koreňom

Prírodné materiály sú podstatou jednoduchosti a elegancie. Aj ten najjednoduchší dizajn poteší, ak je vyrobený z ušľachtilého materiálu. Masív je preto určite číslo 1 medzi prírodnými materiálmi v interiéroch.

 

Idylická atmosféra rustikálneho štýlu

Jedným z horúcich trendov posledných mesiacov, ktorý odkazuje na túžbu po prírode, je rustikálny štýl. Odkazuje na vidiecke tradície a idylickú atmosféru. Vytvára interiéry, kde nachádzame relax a oddych od ruchu veľkomesta bez toho, aby sme museli ísť na vidiek. Je to štýl, ktorý miluje jednoduchosť. Aj takýto je nábytok v rustikálnom štýle. Zdobí ich krásny vzor prírodného dreva, ktorý dodáva charakter a zvýrazňuje ich prirodzenosť. V ponuke Drewmax je unikátny nábytok z kolekcie Rustikal, ktorý je navyše pokrytý včelím voskom. Vďaka tomu majú hodvábne hladký povrch a antistatické vlastnosti.

 

Surové interiéry v industriálnom štýle

Opakom rustikálneho štýlu je nemenej obľúbený industriálny štýl. Dostal sa k nám z USA a vyzerá to tak, že ešte dlho zostane. To je štýl, ktorý miluje aj prírodné materiály – drevo a kov. Vyznačuje sa surovými interiérmi, chladnými farbami a minimalistickými aranžmánmi. Rustikálny nábytok je kontrastom – spája teplo prírodného dreva s chladom kovových doplnkov. Jednoduchý, surový dizajn dokonale zapadne do moderných trendov.

 

Sklo – prirodzene krásny doplnok

Okrem dreva a kovu sa do interiérov vrátilo aj sklo a všetci ho milujú! Dokonale zapadá do ekologického konceptu. Sklenené doplnky v interiéroch zahŕňajú nielen dekoratívne vázy, tienidlá na lampy a zrkadlá. Mimoriadne obľúbené sa stali presklené vitríny, ktoré krásne odrážajú svetlo a chránia cenné suveníry pred prachom. Ide o nábytok, ktorý do každého aranžmánu vnesie eleganciu a nádych luxusu.

 

Prírodné materiály vo vašej spálni

Ako sme už zistili, prírodné materiály sú dobré pre naše zdravie. Preto sa oplatí mať ich aj v spálni. Krásne drevené postele a nočné stolíky sa perfektne hodia k ľanovým obliečkam, vlnenému prehozu alebo ratanovému hojdaciemu kreslu. Celok vytvára priestor, kde sa po dlhom dni v práci oveľa ľahšie upokojíte, oddýchnete si a zaspíte.

 

Vo firemných salónoch Drewmax sa dlhodobo venujeme prírode. Vďaka tomu nájdete dubový, bukový a borovicový nábytok dostupný v mnohých štýloch a odtieňoch. Okrem rustikálneho a industriálneho nábytku tu nájdete klasický aj moderný nábytok. S nami si jednoducho vytvoríte prírodné aranžmány u vás doma. Navštívte nás a presvedčte sa sami.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora