Jesenná premena vášho bytu.

Prázdniny sa pomaly chýlia ku koncu… a to znamená prípravy na jeseň v našich bytoch! Dbajme na to, aby sme dlhé jesenné večery strávili v príjemnom interiéri! Ako to spraviť? odporúčame!

OBÝVAČKA

Začnime obývačkou. Tu stačia malé zmeny a doplnky na navodenie útulnej atmosféry. Začnite jesennými farbami. Tejto sezóne bude okrem červenej, žltej a oranžovej kraľovať fialová a fľaškovozelená. Použite jeden výrazný akcent na vytvorenie zmyselnej nálady vo vašej obývačke. Môžete to urobiť výberom farebných vankúšov na pohovku, veľkého teplého plédu a mäkkého koberca! Postarajte sa aj o náladové osvetlenie. Na túto rolu sa výborne hodia rustikálne svietidlá, vďaka ktorým sa vaša obývačka stane ešte útulnejšou. Prihoďte vonné sviečky a voalá! Obývačka je pripravená!

JEDÁLEŇ

Toto je jedna z tých miestností, kde trávime veľa času. Pozvime jeseň aj sem! Číslo jedna tu bude drevený stôl, ktorý sám o sebe prinesie hrejivú a útulnú atmosféru. Krásny drevený vrch s viditeľnou kresbou prírodného dreva ozdobený jesennou dekoráciou v podobe mini tekvíc, jarabiny alebo farebného vresu. Použite módne, čalúnené stoličky na zdôraznenie útulnej atmosféry interiéru. Aj to je jeden z horúcich trendov posledných mesiacov!

PREDSIEŇ

S prichádzajúcim chladom sa rozlúčime s letným šatníkom. Neoceniteľný tu bude priestranný nábytok z dostatočným úložným priestorom. Veľká šatníková skriňa a funkčná komoda uľahčia organizáciu priestoru vo vašej domácnosti. Skryjete do nich letné oblečenie, kde počká do ďalšej dovolenky. Teraz je čas na teplé bundy a čiapky. Uistite sa, že vo vašej chodbe nie je chaos. Skvele sa tu bude hodiť vešiak na kabáty a priestranná skrinka na topánky.

PRÍRODNÉ DREVO

Pri výbere nábytku pre váš domov voľte prírodné materiály. Aj to je horúci trend posledných mesiacov. Svet interiérového dizajnu sa vracia k prírode a prírodnému drevu. Ťažko sa tomu čudovať. Masívne drevo v byte navodí nielen teplú a útulnú atmosféru, ale je aj dobré pre naše zdravie!

 

Plánujete jesennú premenu svojho bytu?

Navštívte náš Showroom Drewmax, kde na vás čakajú jesenné inšpirácie!

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora