Nábytok z masívneho dreva v reštauráciách a hoteloch

V Drewmax vyrábame najmä nábytok pre individuálnych zákazníkov, ale máme skúsenosti aj s realizáciou projektov pre majiteľov reštaurácií, hotelov a iných veľkých zariadení.

Zariadiť reštauráciu alebo hotel je skutočnou výzvou. Dizajn takýchto interiérov by mal byť starostlivo premyslený. Veď keď k vám prídu hostia a vidia aké to u vás je, tak radi dajú recenziu či kritiku a hlavne, si vás zapamätajú aj vďaka pohodliu a zariadeniu.

Do krásnych interiérov s atmosférou je radosť sa vracať. Preto je taký dôležitý výber jedinečného nábytku a vybavenia priestorov.

Nábytok z masívu – záruka najvyššej kvality.

Čoraz častejšie si majitelia komerčných interiérov vyberajú nábytok z masívu. Niet divu. Nábytok z masívu je zárukou najvyššej kvality na roky. Drevený nábytok zvyšuje prestíž a vnáša do interiéru jedinečný charakter. Drevený nábytok je tiež synonymom elegancie a štýlu bez námahy. Vďaka nim vytvoríte v priestoroch jedinečnú atmosféru.

V Drewmax máme skúsenosti s realizáciou takýchto projektov. Doteraz sme úspešne vybavili cateringové interiéry, hotely a dokonca aj detské domovy. Každý projekt je realizovaný v súlade s individuálnymi pokynmi našich investorov. Navrhujeme nábytok na mieru, vyrobený z dreva najvyššej kvality. Už sme vyrobili pohodlné a odolné kreslá, pohodlné postele, priestranné skrine a mnoho ďalšieho. Nižšie nájdete niektoré z našich nedávnych projektov.

 

 

 

 

Hľadáte nábytok do svojich priestorov?

Pridajte sa do skupiny našich klientov. Spoločne navrhneme nábytok s ohľadom na vaše pokyny.

Neváhajte nás kontaktovať.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora