Nový trend v interiérovom dizajne – presklené vitríny

Asi väčšina z nás si spája vitríny s klasickým príborníkom v obývačke našich starých rodičov. Keď v moderných interiéroch prevládal módny minimalizmus, tieto masívne kusy nábytku opustili naše domovy.

Posledné mesiace však priniesli veľa zmien. Najviac zo všetkého nám chýbala príroda. Opäť sme ocenili prírodné materiály, ktoré sa objavili aj v našich interiéroch. Drevo, jeho jedinečnú štruktúru a prirodzenú farbu sme si zamilovali. Ocenili sme jeho blahodarný vplyv na náš organizmus. Všimli sme si, že drevený nábytok vnáša do našich bytov jedinečný charakter.

V rovnakom čase sa vrátilo aj sklo. Niet sa čomu čudovať, napokon, interiér krásne presvetlí a dodá mu eleganciu. To všetko urobilo zo sklenených vitrín horúci trend. Dávame ich do centra našich aranžmánov. Všetko nasvedčuje tomu, že kombinácia prírodného dreva a skla je hitom, ktorý sa stáva čoraz viac populárnym.

 

Presklené vitríny sa vyznačujú ľahkosťou a minimalizmom. Preto sa stali obľúbeným spôsobom, ako oživiť domáce aranžmány. Spojenie úžitkovej a dekoratívnej funkcie je skutočnou prednosťou tohto kusu nábytku. Za sklenenými dvierkami nábytku vystavíme hodnotné suveníry či rodinné fotografie, ktoré budú zdobiť miestnosť a zároveň budú chránené pred prachom. Vďaka vitríne je tiež jednoduchšie udržiavať poriadok, pretože získame veľa miesta na bezpečné uloženie riadu či dekorácií.

Pýtate sa, do ktorej miestnosti je najlepšie vitrínu umiestniť?

V skutočnosti to bude vyzerať krásne v každom prípade. Sklenené vitríny sú veľmi obľúbené v obývačkách a salónoch. Keďže sú vyrobené z masívneho dreva, sú možnosťou pre ľudí, ktorí si vo svojej obývačke cenia eleganciu a nádych luxusu. Drevené vitríny sa vyznačujú odolnosťou a jedinečným štýlom, a preto budú dokonalým doplnkom každého interiéru. Sklenené dvierka krásne odrážajú svetlo, preto sa oplatí vystaviť ich na dobre osvetlenom mieste.

Presklená vitrína je veľmi všestranný kus nábytku. Dá sa umiestniť do jedálne, kde bude nielen ozdobou izby, ale aj pomocníkom pri skladovaní rodinného riadu. Skvele poslúži aj v spálni. Tu môžeme nastaviť intímnejšie fotografie alebo suveníry, ktoré vytvoria jedinečnú atmosféru a budú viditeľné len pre členov domácnosti.

Pýtate sa, či bude vitrína ladiť s vašim bytom? Ak je zariadená v modernom, minimalistickom alebo industriálnom štýle, určite bude hitom! Krásne presklené čelá vitríny zdôrazňujú eleganciu klasického a vintage štýlu. Správne vybraná vitrína môže byť jedinečnou výkladnou skriňou vášho domova. V ponuke Drewmax nájdete skrine v mnohých štýloch a veľkostiach, takže si každý nájde kúsok nábytku ako stvorený pre svoj domov.

Pozývame Vás do našich showroomov

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora