Novinky 2023

Posledných pár mesiacov bolo v našej spoločnosti veľmi intenzívne obdobie. Pracovali sme na mnohých nových produktoch, pričom sme sa starali o každý detail, aby sme Vám poskytli nábytok, ktorý splní vaše očakávania. Už niekoľko dní ho môžete obdivovať v našich Drewmax Showroomoch a na našej webovej stránke.

V tomto príspevku vám ich chceme predstaviť. Ako vždy čakáme aj na vaše recenzie!

Na úvod predstavujeme dubovú komodu, ktorá vznikla v dvoch variantoch – KW336 a KW337 v prevedení ĽAVÁ/PRAVÁ. Je to štýlový kus nábytku, ktorý upúta pozornosť od chvíle, keď vojdete dovnútra, a prináša do vášho interiéru klasický retro štýl. Poteší krásou prírodného dubového dreva, ktoré mu dodáva charakter. Presklené dvere zdôrazňujú eleganciu a vysoké nohy dodávajú celej konštrukcii ľahkosť. Vitríny KW336 a KW337 krásne ladia s ostatným nábytkom z Retro kolekcie.

 

 

Dubové šatníkové skrine SF331 a SF332 sú našou ďalšou novinkou v Retro kolekcii. Krásne dubové čelá a vysoké nohy nábytku zdôrazňujú jeho jedinečný štýl. Vnútro skriniek je v závislosti od variantu vybavené lištou alebo lištou a funkčnými policami. Dubové skrine sú nielen praktickým kusom nábytku, ale aj dekoračným prvkom, ktorý sa hodí do každého interiéru.

 

Ďalšou novinkou z ušľachtilého dubového dreva je toaletný stolík LT304. Tento kus nábytku bol vytvorený pre milovníkov dizajnových riešení. Vďaka svojmu originálnemu vzhľadu vyniká a tým pádom je stredobodom interiérového dizajnu. Je vybavený pohyblivým zrkadlom a zásuvkou na vodidlách Blum a je tiež mimoriadne funkčný. Na oboch stranách nábytku sú navrhnuté praktické police, kde môžeme schovať kozmetiku alebo šperky. Elegantná dubová doska a dlhé nohy nábytku zvýrazňujú jeho retro dizajn.

 

Dubový toaletný stolík LT303 je poklonou klasike a minimalizmu. Vyrobené z dubového dreva najvyššej kvality, vyžaruje eleganciu bez námahy. Má dve jemne zdobené zásuvky vybavené vodiacimi lištami Blum. Tento mimoriadne funkčný kus nábytku poslúži aj ako pracovný stôl v domácej kancelárii.

W naszej ofercie pojawiły się także stoły. Przedstawiamy stolik kawowy ST331Wykonany z litego drewna dębowego, dzięki czemu jego blat zachwyca pięknym usłojeniem naturalnego drewna. Uzupełnieniem konstrukcji są nogi w stylu retro, które dodają lekkości całej konstrukcji.

 

Stolík je dostupný aj vo verzii ST330, ktorá má pod doskou funkčnú poličku. Vďaka tomu získate priestor na odkladanie časopisov či kníh.

Pre milovníkov borovicového dreva sme navrhli stôl ST120, ktorý je spojením klasiky a funkčnosti. Minimalistický dizajn zdobia mierne skosené nohy a mierne vykrojený top so zaoblenými rohmi. Jeho prednosťou je aj krásna kresba prírodného dreva, z ktorého bol vyrobený. Stolík je dostupný v troch veľkostiach, vďaka čomu si každý nájde kus nábytku ako stvorený do svojho interiéru.

 

Tento model vznikol aj vo verzii s okrúhlym vrchom – ST121

 

Ďalšie novinky v našej ponuke zaujmú ľudí, ktorí si spálňu ešte len plánujú zariadiť. Na úvod predstavujeme postele LK198 F BOX a LK198 B BOX s priestorom na podstielku. Vyrobené z masívneho bukového dreva. Navrhnuté v minimalistickom štýle, vďaka čomu pôsobia veľmi elegantne. Rošt je umiestnený na kovovom ráme otváranom spredu (LK198 F BOX) alebo zboku (LK198 B BOX) namontovaný na plynových tlmičoch. Vďaka tomuto riešeniu je prístup k úložnému priestoru rýchly a veľmi pohodlný.

 

 

Kontinentálne postele LK185 a LK185 BOX sú ďalšou novinkou v našej ponuke. Ide o kombináciu klasického dizajnu s modernými prvkami. Krásny a jedinečný štýl zdôrazňujú elegantné nohy. Je to kus nábytku, ktorý do vášho interiéru vnesie atmosféru luxusu a elegancie. Je ideálny na vybavenie hotelov a penziónov.

 

 

Mysleli sme aj na užívateľov malých priestorov. S týmto vedomím boli vytvorené modely SN231/II a SN230/II. Tento nábytok je vyrobený z dubového dreva. Sú totožné s modelmi SN230 a SN231 (SN130 a SN131 v bukovom dreve), líšia sa však veľkosťou – sú užšie. Vďaka tomu budú skvelým riešením do menšej spálne.

 

Všetky vyššie uvedené modely nočných stolíkov dokonale ladia s nábytkom z Retro kolekcie.

Posledná z našich noviniek – dubový nočný stolík SN221, je klasika a minimalizmus v jednom. Vyznačuje sa jednoduchým dizajnom vybaveným jednou, jemne zdobenou zásuvkou a otvorenou policou. Je mimoriadne funkčný a jeho krásna dubová doska mu dodáva jedinečnosť. Tento kus nábytku sa perfektne hodí k toaletnému stolíku LT303.

Všetky naše novinky sú mesiace projektované a dizajnované s dôrazom na každý detail. Preto aj tentokrát čakáme na vašu spätnú väzbu. Pozývame Vás do našich showroomov, kde Vám radi pomôžeme vytvoriť originálne vybavenie Vášho interiéru.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora