Relaxačná zóna vo Vašej záhrade

Práve začíname záhradnú sezónu a mnohí z Vás si plánujú zaobstarať záhradný nábytok, aby  si na záhrade vytvorili vlastnú oddychovú zónu. Nižšie uvádzame krátky návod, ako si také miesto zariadiť, na čo treba pamätať, aby nedošlo k chybám a ako vybrať záhradný nábytok presne podľa Vaších predstáv.

Ako trávite čas vo svojej záhrade?

To je určite najdôležitejšia otázka, ktorú si musíte položiť pri vytváraní oddychovej zóny vo Vašej záhrade. Čo očakávate? Snívate o tichom kúte, chránenom pred zvedavými pohľadmi susedov, kde si v kľude prečítate knihu a budete sa bez rozpakov opaľovať na lehátku? Alebo trávite čas  v záhrade aktívne? Uprednostňujete organizovanie stretnutí s rodinou a priateľmi pri grile? Alebo by možno Vaša záhrada mala byť miestom na hranie detí? Je veľmi dôležité vedieť, čo od svojej záhrady očakávate a ako v nej plánujete tráviť čas.

Vyberte si vhodné miesto vo Vašej záhrade

Ak ste sa už rozhodli, ako plánujete tráviť čas v záhrade, musíte si vybrať vhodné miesto. Ak hľadáte pokoj, ticho a diskrétnosť, vyberte si tieňovaný kút , chránený stromami alebo oplotený od zvyšku záhrady. Pri plánovaní skvelých grilovačiek a rodinných večerí vonku, si vyberte miesto blízko vchodu do domu, aby ste mohli ľahko podávať jedlo. Ihrisko pre deti naplánujte na viditeľné miesto, aby ste ich mohli sledovať  hrajúce sa aj keď budete zrovna grilovať.

Pre koho je záhradný nábytok určený?

Komfortná zóna v záhrade by mala byť navrhnutá tak, aby spĺňala špecifické očakávania. Preto sa pri výbere záhradného nábytku oplatí zvážiť každý detail, ako je veľkosť záhrady, počet členov domácnosti a rozpočet, ktorý plánujeme vynaložiť na ich nákup. Úplne inú zostavu vyberieme pre 2 osoby a inú pre rodinu so 4 deťmi.

Záhradný nábytok – vyberte si vysokú kvalitu!

Viete ako trávite čas v záhrade, viete kde vznikne vaša oddychová zóna a pre koho ju vytvárate. Takže je čas ísť nakupovať!

Predtým, ako si vyberiete konkrétne modely nábytku, stojí za to zvážiť materiál, z ktorého boli vyrobené. Určite sa oplatí investovať do kvalitných produktov z prírodného dreva. Vďaka tomu máte istotu, že vybraný nábytok Vám bude slúžiť dlhé roky či dokonca generácie. Drevený nábytok je tiež nadčasový  a má jedinečný charakter.

Záhradný nábytok – ktorý si vybrať?

Na lenivé popoludnia s knihou sa skvele hodia funkčné hojdacie siete, gondoly a záhradné hojdačky, na ktorých pohodlne strávite voľný čas. Jemné pohupovanie znižuje napätie a umožňuje Vám zabudnúť na stres a každodenné práce. Nebojte sa, ak nemáte stromy s tradičnými hojdacími sieťami. Vyberte si u nás hojdačku, ktorú môžete umiestniť kdekoľvek vo Vašej záhrade.

  

 

Keď ste sa rozhodli, že Vaša záhrada je miestom pre rodinné grilovačky, kúpte si na privítanie hostí veľký drevený stôl a pohodlné stoličky. Výber je tu obrovský! Môžete si vybrať klasický štýl, ktorý Vám zostane roky, alebo sa rozhodnúť pre regionálny štýl, ktorý vyniká svojim dizajnom a upúta. Zaujímavým riešením budú aj pohodlné lavice, na ktoré sa zmestí viac ľudí ako na klasické stoličky.

 

   

Pre vytvorenie dokonalého detského kútika je vhodné domáce ihrisko. Ak Vám to priestor dovoľuje, investujte do farebných šmýkačiek a hojdačky. Keď Vaša záhrada nie je veľká, stavte na funkčné pieskovisko, ktoré zaručí veľa hodín zábavy!

   

  

Nakoniec sa postarajte o estetiku. Sú to detaily, ktoré dodávajú svojím aranžmánom individuálny nádych Vašej záhrade! Popustte svoju fantáziu! Okrasná záhradná studňa, originálne veterné mlyny ,krásne drevené črepníky a pergoly vytvoria krásny kútik pre celú rodinu.

 

 

Pozývame Vás do našich firemných showroomov, kde Vám radi pomôžeme s výberom nábytku do Vašej záhrady.
Tešime sa na Vašu návštevu!

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora