Vône – pozvite les k sebe domov

Prvkom každého interiéru je nielen jedinečný dizajn, ale aj vôňa! Dôležité je, aby bola príjemná a pôsobila uvoľňujúco na naše zmysly. Najčastejšie si vyberáme prírodné vonné tóny, ktoré na nás majú upokojujúci účinok.

Na zabezpečenie príjemnej vône v byte môžeme siahnuť po vonných sviečkach, difuzéroch a esenciálnych olejoch. Môžeme použiť aj prírodné zdroje vôní. Nábytok z masívu je pre túto rolu ideálny.

Drevený nábytok má vlastnosti extrakcie prírodných éterických olejov, ktoré priaznivo ovplyvňujú dýchací systém a celý organizmus. Nie nadarmo sa borovicový olej používa pri prechladnutí a ako vôňa zlepšujúca náladu.

V závislosti od druhu bude drevený nábytok vydávať rôznu vôňu. Drevo ihličnanov (okrem jedle) vonia po živici a drevo z tvrdého dreva, napríklad obľúbený dub, po trieslovinách. Obe vône sú príjemné na vnímanie a skvele pôsobia na celé telo.

Ak máte radi spojenie s prírodou, prechádzka v lese vás zrelaxuje, potom bude drevený nábytok pre váš domov ako stvorený. Dokonale sa budú hodiť v spálni v podobe drevenej postele, nočných stolíkov alebo skríň. V jedálni a obývačke zasa vynikne ako drevený stôl, police alebo presklená vitrína. Získate tak nielen vizuálne krásny interiér, ale aj ekologický, ktorý krásne vonia.

Pozvite les k sebe domov, vyberte si nábytok z masívu!

Showroomy spoločnosti Drewmax

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora