Sklo ako dekoratívny prvok interiéru

Sklo bolo vždy neoddeliteľnou súčasťou interiérového dizajnu. Drsné, hladké, priehľadné či farebné – dodali interiéru jedinečný charakter. Hoci ho poznáme už dlho, interiéroví dizajnéri v posledných rokoch znovu objavujú jeho nespochybniteľné čaro.

Pri zariaďovaní obývačky vo vašej domácnosti môžete zvoliť drevený nábytok so sklenenými prvkami. Krásne a funkčné drevené bočnice tu budú perfektné. Lesklé sklenené dvierka/čelá krásne odrážajú svetlo a priťahujú pohľady našich hostí. Presklená vitrína umožňuje aj vystavenie cenných rodinných pamiatok.

Sklom v interiéry je tiež zrkadlo! Zrkadlá mali donedávna najmä praktické funkcie. Teraz sa s nimi stretávame nielen v kúpeľniach či predsieňach, ale aj v obývacích izbách a spálňach, kde plnia dekoratívne funkcie, často sú hlavným prvkom dekorácie. Veľké zrkadlá priestor opticky zväčšia, a preto sú ako stvorené do malej obývačky. Menšie nájdeme nad komodou či krbom, kde sú vkusným doplnkom.

Drevený nábytok je krásnou ozdobou každého interiéru. Ak však chceme dekoráciou dodať jedinečný charakter, môžeme staviť na sklenené doplnky! Tie sa hodia do každej miestnosti. Malé sklenené prvky v nábytku alebo stenách spálne dodávajú zaujímavý vizuálny efekt. Lesklé zrkadlá odrážajú svetlo a rozjasňujú interiér.

Správne zvolené doplnky sú kľúčom k vytvoreniu jedinečných interiérov. Sklenená nočná lampa osadená na drevenej doske nočného stolíka je nielen praktickým, ale aj štýlovým prvkom dekorácie.

Nenahraditeľným dekoračným prvkom je aj elegantná váza z farebného alebo priehľadného skla. Môžeme ju vystaviť ako na stole v jedálni, tak aj na komode či knižnici v obývačke, kde v kombinácii s drevenou doskou vytvorí jedinečný dekoráciu.

Pozývame Vás do Drewmax Showrooms, kde Vám pomôžeme vytvoriť originálne dekorácie pre Váš domov.

 

 

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora