Novinka v katalógu dub a buk 2022/2023

Začiatok nového roka je časom premýšľania a nových predsavzatí. Ukazuje sa, že počas tohto výnimočného obdobia meníme nielen plány, ale aj interiéry, v ktorých žijeme. Ako vždy sa snažíme naplniť očakávania našich zákazníkov, preto vás dnes pozývame zoznámiť sa s novinkami v našej ponuke. Nájdete tu aj inšpiráciu a interiérový dizajn?

Ak plánujete zmeniť zariadenie vo svojej spálni, tento príspevok je práve pre vás! Na úvod si pripomeňme, aké dôležité je vybrať si správnu posteľ. Vedeli ste, že spánkom strávime asi ⅓ svojho života? Dbajme na to, aby to bol pohodlný spánok ? Možno to tak nevyzerá, ale výber pohodlnej postele je vážnym záväzkom. Mala by zabezpečiť predovšetkým komfort používania. Ak je aj krásna, máme dokonalý kus nábytku do našej spálne. Pri navrhovaní nášho nábytku kladieme dôraz na funkčnosť, jedinečný štýl a najvyššiu kvalitu. Toto sú najnovšie postele v našej ponuke.

Zoznámte sa s modernou posteľou LK301 z masívneho dubového dreva. Vyznačujú sa minimalizmom. Jednoduchý rám podopretý na nízkych nožičkách zdobí lamelová opierka hlavy, ktorá vďaka vhodnému profilovaniu poskytuje pohodlnú oporu pri večernom relaxe pri knihe alebo filme. Nepochybnou výhodou tohto kusu nábytku je materiál, z ktorého bol vyrobený. Dub je ušľachtilé drevo, ktorého majestátny vzhľad vyzerá skvele v každom interiérovom dizajne a štýle a zároveň sa vyznačuje mimoriadnou životnosťou a odolnosťou voči poškodeniu. Preto sa môžeme spoľahnúť, že posteľ LK301 s nami vydrží dlhé roky a dokonca aj generácie.

 

Posteľ LK401 je kópiou predchádzajúceho modelu, tentokrát z masívneho bukového dreva. Bukové drevo očarí svojim prirodzeným šarmom a teplom. Má veľmi jemný a oku lahodiaci odtieň, ktorý dodáva interiérom štýl. Bukový nábytok je tiež veľmi odolný, vďaka čomu bude dlhovekým prvkom každého aranžmánu. Oba modely sú dostupné v štyroch veľkostiach. Určite nájdete to pravé pre vašu spálňu.

Ďalšou novinkou v našej ponuke je dubová posteľ LK302. Tento model sa podobá na predchádzajúce, no vyniká krásnou, čalúnenou opierkou hlavy. Výberom farby a štruktúry čalúnenia vytvárame jedinečný kus nábytku, prispôsobený našim individuálnym potrebám a štýlu našej spálne. Poznajúc preferencie našich zákazníkov sme sa uistili, že aj tento model bol vyrobený z bukového dreva. Nájdete ho pod symbolom LK402.

 

Nevyhnutným prvkom každej spálne je aj praktický nočný stolík. Zoznámte sa so SN301, ktorý bol vyrobený z masívneho dubového dreva, ktorého štruktúra a teplo poteší a vytvorí z interiéru útulnú atmosféru. Funkčný korpus skrinky tvorí jedna otvorená polička a jedna bezúchytková zásuvka, ktorá je ako stvorená na uloženie kozmetiky alebo kníh. Minimalistický dizajn je obohatený o šikmé nohy, ktoré dodávajú skrinke jedinečný a moderný štýl. Pozoruhodná je aj krásna dubová doska nábytku, na ktorú si môžeme vystaviť rodinné fotografie alebo suveníry. Priaznivci bukového dreva budú spokojní s tým, že vznikol aj model SN401, ktorý sa líši len druhom dreva, z ktorého bol vyrobený.

 

Ak ste milovníkmi minimalizmu, zoznámte sa s nočným stolíkom SN302. Tento malý kus nábytku je veľmi funkčný. Bezúchytková zásuvka pojme všetky drobnosti a krásna dubová doska a jej jedinečná kresba zútulnia interiér a dodajú mu čaro. Malá veľkosť skrinky je ideálna do malej spálne. Rovnako ako predchádzajúci model, aj tento bol vyrobený z bukového dreva. Nájdete ho pod symbolom SN402.

 

Ako sa vám páčia naše najnovšie modely nábytku? Dúfame, že sa nám tentoraz podarilo trafiť do vkusu našich zákazníkov. Radi by sme Vás pozvali aj do našich Showroomov, kde Vám ponúkame poradenstvo a pomoc pri vytváraní jedinečného nábytku vo Vašom interiéry.

Dovidenia !

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora