NOVINKY – DUBOVÉ STOLY

Jeseň je v Drewmaxe veľmi intenzívnym obdobím. S príchodom dlhých večerov prichádzajú naši zákazníci s novými nápadmi na interiérový dizajn, pretože v nich teraz trávia oveľa viac času. Navyše sa blížia Vianoce a pomaly, nesmelo si všetci začíname plánovať tento výnimočný čas. Vidíme to veľmi jasne v našich showroomoch. Naši zákazníci hľadajú nový nábytok do svojich domov a bytov. Medzi nimi sú stoly a stoličky najobľúbenejšie! Stoly sú najlepšie veľké, masívne, s možnosťou rozloženia, aby sa k nich zmestili všetci pozvaní hostia.

Preto, aby sme splnili očakávania našich zákazníkov, predstavujeme novinky v katalógu dub a buk! Toto je niekoľko modelov stolov, ktoré pribudli do našej rozsiahlej ponuky.

Klasické stoly z masívneho dreva

Začnime s klasikou. Predstavujeme stolík z masívneho dubového dreva ST384, ktorý zapadne do každého zariadenia. Jednoduchosť a minimalizmus je jeho druhé meno. Napriek tomu nie je možné prejsť okolo neho ľahostajne a nevšimnúť si ho! Masívna, dubová pracovná doska upúta pozornosť od okamihu, keď si ho všimnete. Stôl ST384 je dostupný v troch veľkostiach, s možnosťou rozloženia. Ideálne riešenie pre malý byt, ale nielen! Nezaberie veľa miesta a po rozložení sa k nemu zmestia všetci pozvaní hostia! Pozoruhodný je jednoduchý rozkladací mechanizmus, vďaka ktorému dostaneme veľký stôl už za pár sekúnd. Tento kus nábytku je dostupný v štandardných farbách a v prírodnej olejovo-voskovej verzii, ktorá spája vlastnosti dvoch produktov – oleja a vosku. Olej preniká hlboko do štruktúry dreva, konzervuje a vytvrdzuje. Vosk vytvára na vonkajšej strane tenkú ochrannú vrstvu, ktorá sa neodlupuje ani nepraská. Vďaka tomu je model ST384 nielen krásny, ale aj odolný voči poškodeniu! Presvedčte sa sami.

 

 

Kto povedal, že stôl musí byť obdĺžnikový? Zoznámte sa zo stolom ST392. Je vyrobený z masívneho dubového dreva. Teplá farba a originálna kresba prírodného dreva mu dodávajú šarm a zútulňujú interiér, v ktorom bude vystavený. Vyniká okrúhlym vrchom s priemerom 2,5 metra, ktorý sa dá rozložiť a zväčšiť o ďalších 40 cm! Vďaka tomu získame dokonalý kus nábytku na každý deň, ku ktorému počas štedrovečernej večere ľahko usadíme celú rodinu! Rovnako ako predchádzajúci model je aj stôl ST392 dostupný v štandardných farbách a vo verzii prírodný olej-vosk.

 

 

Moderné stoly v industriálnom štýle

Ďalšie dve novinky odkazujú na jeden z najmódnejších trendov posledných rokov. Vyznačujú sa kontrastom. Kombinujú teplo a krásnu farbu prírodného dubového dreva s chladom a čiernosťou kovu. Zoznámte sa zo stolom ST388, ktorý môže byť jednoducho centrom akéhokoľvek zariadenia. Pozoruhodný je najmä krásny dubový vrch, vyrobený celý z jedného kusu dreva, tzv. monolit, ktorý bol osadený na čiernych, kovových nohách. Prirodzená farba laku a čiernej živice zdôrazňujú originálnu krásu dubového dreva, ktoré kontrastuje s čiernym kovom s matnou štruktúrou. Nohy sú navyše upevnené tak, že sa krížia a vytvárajú tak jedinečný dizajn. Celok robí kus nábytku veľmi pôsobivým. Presvedčte sa sami.

 

Pri navrhovaní nášho nábytku sa vždy snažíme splniť očakávania našich zákazníkov. Preto vznikol stolík ST389, ktorý je kópiou predchádzajúceho modelu. Jeho vrchnou doskou je tiež krásny dubový monolit. Vyznačuje sa však možnosťou rozloženia a zloženia podľa potrieb užívateľa. Vďaka tomu si môžeme dovoliť naozaj veľký stôl aj v malom byte. Tento model je dostupný v štyroch veľkostiach so šírkou od 140 cm do 200 cm plus dva rozkladacie nadstavce so šírkou každého 40 cm! Vďaka tomu môžeme organizovať párty a mať istotu, že sa pri stole nájde miesto pre každého. V dňoch, keď sa neočakávajú hostia, vám zložený stôl nezaberie veľa miesta v jedálni alebo obývačke. Ako sa vám páči toto riešenie?

 

Široká ponuka stolov z masívneho dreva dostupná v salónoch Drewmax

Vyššie uvedené modely sú len niektoré z noviniek, ktoré pribudli do našej rozsiahlej ponuky. Odporúčame vám navštíviť nás v Drewmax Showrooms, kde na vás čaká tento a ďalší nábytok z našich katalógov. Ponúkame aj pomoc a dobré rady pri navrhovaní interiérových zariadení vo vašich domovoch.

Ďakujeme a pozývame vás k nám!

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora