NOVINKY – BUKOVÉ POSTELE

V našej spoločnosti ( Drewmax ) sme sa vždy zameriavali na neustály rozvoj. Sledujeme neustále sa meniace trendy a konzultujeme s nimi dizajn nábytku, ktorý nielen drží krok s módou, ale predovšetkým reaguje na potreby našich zákazníkov. Výsledok našej práce môžete vidieť v našich showroomoch Drewmax a v mnohých domácnostiach u nás aj v zahraničí. Je to naše najväčšie ocenenie a vyznamenanie, za ktoré vám ďakujeme.

Dnes k vám prichádzame s novinkami, dúfajúc, že ​​tentokrát si ukradnú aj vaše srdcia. Zoznámte sa s najnovšími modelmi postelí, ktoré sa objavili v katalógu bukového nábytku. Boli stvorené pre útulné interiéry vo vašich domovoch, čo s prichádzajúcou jeseňou oceňujeme ešte viac.

Spálňa je jedinečné miesto v byte, kde zabúdame na každodenné útrapy a povinnosti. Spájame ho s blaženosťou a relaxom. Centrom každej spálne je posteľ. Je veľmi dôležité, aby posteľ bolo pohodlná. Ak je aj krásna, vyhrávame dvakrát! Preto sme sa snažili navrhnúť náš nábytok tak, aby bol nielen funkčný, ale aj od prahu pútavý.

Predstavujeme vám bukovú posteľ LK164, ktorá môže byť jednoducho centrom akéhokoľvek spálňového zariadenia. Vyznačuje sa jednoduchosťou, minimalizmom a nadčasovosťou. Jemné ozdoby však znemožňujú spustiť z nej oči. Poteší a urobí dojem. V popredí je krásna, prelamovaná opierka hlavy, mierne zošikmená, profilovaná, aby zabezpečila pohodlie pri používaní počas večerov s knihou alebo dobrým filmom. Zúžené, šikmé nohy dodávajú tomuto modelu ľahkosť a zdôrazňujú čaro. Ďalšou výhodou nábytku je materiál, z ktorého bol vyrobený. Prírodné, bukové drevo opticky zahreje a dodá charakter.

Máme tu niečo aj pre fanúšikov nadčasovej klasiky. Zoznámte sa s bukovou posteľou LK165. Na rozdiel od predchádzajúceho modelu sa vyznačuje nedostatkom zbytočných dekorácií. Má profilovanú, zošikmenú opierku hlavy z jednoduchých vodorovných priečok. Tie zas dokonale ladia s úzkymi mierne zošikmenými nohami nábytku. Posteľ vďaka tomu získala jednoduchý, minimalistický a veľmi klasický dizajn, ktorý sa určite vyrovná klasickým trendom mnohých generácií.

        

Posledným modelom v našej ponuke je LK166. Rovnako ako predchádzajúce modely bol vyrobený z bukového dreva. Jeho rám zdobí charakteristická kresba prírodného materiálu, z ktorého bol vyrobený. V tomto modeli sme sa zamerali na kombináciu látky a dreva! Pozornosť upúta zošikmená, profilovaná opierka hlavy potiahnutá poťahom Toptextil. Farbu a štruktúru čalúnenia si volí zákazník. To vám umožní vytvoriť individuálny interiér podľa vašich predstáv! Kombinácia dreva a látky navyše opticky zútulní nábytok a interiér.

 

Všetky vyššie uvedené modely postelí nájdete v našich showroomoch Drewmax, na ktoré vás pozývame.

Nájdete tam široký výber dreveného nábytku pre váš domov.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora