Novinky v katalógu borovicový nábytok 2022

Pred časom bol náš katalóg borovicového nábytku doplnený o niekoľko noviniek.

Mali ste možnosť sa s nimi stretnúť?

Ako vždy sme sa snažili, aby nábytok spĺňal vaše očakávania, bol funkčný a sledoval najnovšie trendy. Dúfame, že sa nám to aj tentokrát podarilo ? Nižšie si každú z nich v krátkosti predstavíme.

Prvou z noviniek, ktorú Vám chceme predstaviť je borovicová posteľ LK099. Tento kus nábytku je stelesnením jednoduchosti a minimalizmu. Vyznačuje sa jednoduchým rámom a nízkou opierkou hlavy. Jeho prednosťou je charakteristická kresba borovicového dreva. Vďaka svojej jednoduchosti sa bude skvele hodiť do moderných aj klasických zariadení izieb. Ak tomu chceme dať trochu šmrnc, stačí zvoliť obliečky s výrazným farebným akcentom alebo ozdobiť módnymi vankúšmi.

Ideálny model pre zariadenie hotelov a penziónov.

Ďalšou novinkou je poschodová posteľ pre najmenších LK136 / II. Bola vytvorená pre malé izby, do ktorých musíme umiestniť dve deti. Ideálne sa hodí do malej detskej izby, zaberá málo miesta. Jednoduchý minimalistický štýl ju predurčuje ku každému nábytku a bude nám slúžiť dlhé roky. Postarali sme sa aj o jeho funkčnosť. Pohodlný rebrík vám umožní rýchlo a bezpečne sa dostať na horné lôžko.

Je zaujímavé, že borovicové drevo vykazuje elektrostatické vlastnosti, inými slovami: „nenaberá statickú elektrinu“. Nepriťahuje teda prachové častice a nespôsobuje jeho vírenie v izbe. Vďaka tomu je nábytok z borovicového dreva dokonalým riešením do izby malého alergika. Je tiež skvelou voľbou pre každého, kto chce vo svojom dome dýchať čistý vzduch.

V našom katalógu nájdete aj nový nočný stolík – SN123.

Jeho najväčšou prednosťou je jednoduchý minimalistický dizajn a prírodné borovicové drevo, z ktorého je vyrobený. Nočný stolík SN123 je tiež veľmi funkčný. Do priestrannej zásuvky vojdú všetky drobnosti, ktoré nechcete aby bolo vidno. Pod zásuvkou je praktická polička, na ktorú môžeme odložiť napríklad knihy a krásny borovicový vrch poslúži na prezentáciu rodinných fotografií alebo iných suvenírov. Je to kus nábytku , ktorý nám bude slúžiť dlhé roky, ba aj generácie.

Stôl ST119 bol vytvorený pre stretnutia s rodinou a priateľmi. Je dostupný vo viacerých veľkostiach, takže si každý nájde tú dokonalú pre seba. Vyznačuje sa jednoduchým a minimalistickým dizajnom, vďaka čomu je elegantným doplnkom každej jedálne. Jeho prednosťou je ušľachtilý materiál, z ktorého bol vyrobený. Prírodné borovicové drevo dodáva charakter a zútulňuje interiér, kde bude nábytok vystavený.

 

Poslednou novinkou v katalógu borovicového nábytku je zrkadlo L118. Ide o obdĺžnikové zrkadlo, ktoré bude dokonalým doplnkom elegantnej obývačky, modernej jedálne alebo malej predsiene. Opticky zväčší priestor, ozdobí miestnosť, dodá jej čaro. Krásny, borovicový rám je zárukou dobrého štýlu na dlhé roky.

Toto sú všetky novinky z nášho katalógu.

Dúfame, že sa vám budú páčiť. Ako vždy čakáme aj na vaše recenzie! ?

Pozývame vás aj do našich predajní, kde na vás čakajú nielen naše novinky, ale aj množstvo interiérových inšpirácií.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora