Novinky v katalógu dub – buk 2022

V Drewmaxe sa snažíme splniť očakávania našich zákazníkov. Preto je pre nás Váš názor veľmi dôležitý, ukazuje nám, čo zmeniť a ako na to. V posledných týždňoch sa v našich kamenných obchodoch aj na e-shope objavilo niekoľko noviniek, ktoré sú priamou odpoveďou na Vaše očakávania. Už ich poznáte? Možno ste práve na ne čakali!

Jedna z noviniek sa týka našej Retro kolekcie. Naši zákazníci milujú modernú eleganciu v kombinácii s vintage tónom, ktorý ju charakterizuje. Vďaka tejto kombinácii sa nábytok perfektne hodí do mnohých aranžmánov. Osvedčia sa ako v módnych, moderných interiéroch, tak aj v tých, ktoré odkazujú na éru francúzskej buržoázie. Nábytok z tejto kolekcie sme donedávna vyrábali len s použitím dubového dreva. Na výslovnú žiadosť našich zákazníkov je kolekcia Retro teraz dostupná aj v bukovom dreve! Ak teda hľadáte krásny funkčný nábytok, ktorý možno ľubovoľne kombinovať a vytvárať tak svoje vlastné jedinečné kompozície, práve pre Vás je tu kolekcia Retro!

Ďalšia novinka sa týka kolekcie Modern. Nábytok z tejto kolekcie sa vyznačuje rovnováhou medzi módnym, moderným minimalizmom a teplom a klasikou prírodného dreva. Jeho hlavnou výhodou je nadčasovosť. Jeho osobitým znakom sú jednoduché, minimalistické tvary osadené na nízkych nožičkách.

Novinkou v kolekcii Modern bude možnosť zakúpiť si nábytok s čiernou kovovou nohou NG003 vysokou 15 cm! Tento zdanlivo malý detail robí nábytok ľahkým a jemne sa vznáša nad zemou. Zákazníci zase získali jednoduchý prístup k udržaniu poriadku pod nábytkom bez toho, aby ho museli presúvať.

Potreby našich zákazníkov sú často veľmi individuálne, a preto je ťažké vytvoriť nábytok, ktorý poteší každého. Preto sme sa rozhodli nechať našich zákazníkov navrhnúť si nábytok do ich domova s ​​prihliadnutím na ich vlastné potreby a vkus. S týmto zámerom boli vytvorené bukové postele LK187 a LK187 BOX a tiež čelá ZG001, ZG002 a ZG003. Každý z vyššie uvedených prvkov je možné ľubovoľne kombinovať a vytvárať tak vlastné kompozície. Postele sú dostupné v troch veľkostiach, s výklopným úložným boxom alebo bez neho.

Opierku hlavy vieme prispôsobiť Vášmu vkusu, výberom tej správnej farby a typu prešitia čalúnenia. Stačí si ich vybrať z kolekcie Toptextil dostupnej v katalógu Drewmax.

Nábytok vyrábame na mieru podľa individuálnych potrieb našich zákazníkov.

Poslednou z noviniek, ktorú chceme spomenúť je dubová stolička KT395, ktorá odkazuje na módne, moderné trendy. Vyznačujú sa jednoduchým dizajnom, vďaka ktorému sa stolička hodí do klasického aj moderného štýlu. Skvele sa hodí do jedálne aj k pracovnému stolu, či dámskemu toaletnému stolíku. Našim zákazníkom opäť dávame možnosť vybrať si farbu poťahu, a tak si môžu vytvárať interiér domu podľa vlastných predstáv.

Odporúčame Vám navštíviť naše firemné kamenné obchody, kde nájdete množstvo inšpirácií pre interiérový dizajn a zároveň Vám odpovieme na všetky Vaše otázky. Radi by sme počuli aj Vaše názory na naše nové produkty a ďalšie.

Tešíme sa na Vás!

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora