Trendy interiérového dizajnu 2022

Trendy interiérového dizajnu sa roky veľmi dynamicky menia, často idú z extrému do extrému. Odvolávaju sa na náš životný štýl a meniace sa potreby. Trendy na rok 2022 sa však drasticky nezmenili a dokonca posilnili návrat k prírode, ktorý sme zaznamenali v posledných sezónach. Vyzerá to tak, že tento trend tu s nami zostane ešte dlho.

Obľúbený bude nábytok a doplnky z prírodných materiálov ako drevo, kameň a stále mderný kov. V tejto sezóne sa zameriavame na kvalitu, nie kvantitu. Tento kvalitný drevený nábytok bude hrať hlavnú úlohu pri zariaďovaní interiéru. Dominovať bude poriadok a harmónia, ako aj individualizmus a funkčnosť. Naše interiéry majú byť odpoveďou na naše potreby, musia byť prispôsobené našim preferenciám.

Obývačka

V obývačke bude dominovať minimalizmus, poriadok a harmónia. Interiéry zariaďujeme podľa princípu – „menej znamená viac“

To znamená obmedzené množstvo nábytku a doplnkov. Nábytok z masívneho dreva bude hrať hlavnú úlohu. Jedinečné zloženie prsteňov a uzlov z prírodnej suroviny bude najdôležitejšou ozdobou. V obývačke bude obľúbený dubový a bukový nábytok, ale aj prírodné látky ako biobavlna, ľan a hodváb. Sú to látky, ktoré volíme pri výbere závesov, prehozov alebo dekoračných vankúšov. Dekoratívne detaily sú obmedzené na zelené črepníkové rastliny, jednoduché lampy a zrkadlá v úzkych okrajoch. Jednoduchosť sa prejavuje aj pri výbere farieb. Moderné budú teplé, svetlé farby, béžová, hnedá a zelená.

Jedáleň

Funkčnosť a pohodlie budú charakteristickým znakom modernej jedálne. Aj týmto aranžmánom budú kraľovať tlmené farby a prírodné materiály. Vyberte si jednoduchý, masívny, dubový stôl a priestrannú vitrínu. Do jedálne podľa najnovších trendov pridajte masívne drevené stoličky a zeleň prírodných kvetov v ratanových kvetináčoch.

Spálňa

V spálni sa zameriavame predovšetkým na kvalitu a vzhľad postele. Siahneme po jednoduchom dizajne z masívneho dreva. Najlepšie bude pôsobiť nízka posteľ s ozdobným čelom. Bude stredobodom usporiadania. Ostatné kusy nábytku splývajú s pozadím. Jednoduché minimalistické šatníkové skrine, ktorých hlavnou výhodou je jedinečná štruktúra prírodného dreva. V spálni obmedzujeme aj doplnky, oceňujeme moderný priestor a svetlo.

Izba pre tínedžerov

Posteľ bude hrať hlavnú úlohu aj v izbe pre mládež. Aby ste aranžmánu dodali pazúr a prelomili jednoduchosť, oplatí sa siahnuť po nábytku, ktorý spája teplo prírodného dreva s chladom kovu. Vyberte si drevenú posteľ s kovovým rámom, knižnicu alebo priestrannú komodu v tomto industriálnom štýle, aby ste vytvorili nadčasový aranžmán v izbe tínedžera.

Doplnky

Trendy roku 2022 nepočítajú s početnými prírastkami v našej domácnosti. Tento kvalitný drevený nábytok je najväčšou ozdobou aranžmánu. Ak siahneme po doplnkových dekoráciách, urobme ich minimalistické a funkčné. K najobľúbenejším doplnkom patria jednoduché lampy a zrkadlá v rámoch s tenkým okrajom, ale aj tapety inšpirované prírodou a živé črepníkové rastliny.

Najnovšie trendy oceňujú našu individualitu a jedinečné potreby. Zameriavajú sa na jednoduchosť, minimalizmus a nadčasovosť prírodných materiálov. Oceňujú krásu a estetiku prírodného dreva a umiestňujú ho do centra akéhokoľvek aranžmánu. Je to drevený nábytok, ktorý zdobí dom. Prírodné drevo zútulní interiér tak, aby sme sa vo svojom domove cítili dobre a príjemne.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora