Nábytok v štýle RETRO

V posledných rokoch sa stalo veľmi populárnym spojenie tradície s módou. Tento jav pozorujeme nie len v móde a štýle obliekania. Tento fenomén sa objavil aj v našich domácnostiach a retro štýl sa stal jedným z najhorúcejších interiérových trendov. Dychtivo si ho vyberajú milovníci klasiky, ktorí sa zameriavajú na originalitu. Práve spojenie histórie a modernej elegancie vytvára nadčasové a avantgardné interiéry zároveň.

Byt zariadený v tomto štýle si vyžaduje masívny, drevený nábytok. Toto je nábytok z našej Retro kolekcie. Vyznačuje sa moderným dizajnom s vintage nádychom, vďaka ktorému upúta už od prahu dverí.

Pre túto kolekciu budú charakteristické výrazné línie, reprezentatívny charakter a bohatosť detailov. Pri navrhovaní nábytku z kolekcie Retro sme im dodali moderný šik, rezignujúci na prehnané dekorácie v prospech nadčasového minimalizmu. Za svoju krásu a eleganciu bez námahy vďačia surovine, z ktorej boli vyrobené. Je to masívne dubové drevo, jeho viditeľná kresba a teplé farby umocňujú estetickú hodnotu celej kolekcie. Masívne tvary sú osadené na charakteristických, vysokých nohách, vďaka čomu boli ľahké. Nádherné, dubové predné plochy zdobia decentné úchytky vyrezané v dreve, ktoré odkazujú na módne, moderné trendy.

Dlhoročné skúsenosti firmy Drewmax nás naučili aj to, aká dôležitá je funkčnosť nášho nábytku. Preto sme pri navrhovaní Retro Collection dbali na to, aby bola nielen krásna, ale aj praktická. Vytvorili sme nábytok, ktorý nielen zdobí interiér, ale pomáha aj v praxi zariaďovať priestor. Do priestranných zásuviek a skriniek sa zmestia domáce drobnosti a nádherné dubové dosky poslúžia na vystavenie rodinných fotografií a suvenírov. Kolekcia Retro ponúka krásny a funkčný nábytok, ktorý možno ľubovoľne kombinovať a vytvárať tak vlastné jedinečné kompozície.

Ak ste človek, ktorý má rád jedinečný interiérový dizajn a oceňuje odkazy na minulú dobu, retro štýl je pre vás ako stvorený!

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora