Industriálny nábytok

Jeden z najmódnejších trendov interiérového dizajnu k nám prišiel z USA. Odkazuje na 50. roky 20. storočia, keď sa v dôsledku recesie objavilo veľa opustených miestností po továrniach. Tie vzbudili záujem umelcov, ktorí si ich ochotne prenajali. Usporiadaním strohých interiérov vytvorili štýl, ktorý sa stal hitom posledných rokov.

Industriálny štýl je ako stvorený pre ľudí, ktorí majú radi surové interiéry, chladné farby a minimalistické aranžmány. Na stenách bude dominovať tehla alebo pohľadový betón. Odhalia sa stropné trámy, stĺpy, kovové rúry a dokonca aj káble! Nábytok bude hrať hlavnú úlohu v kontexte minimalistických interiérov.
Čím sa vyznačuje priemyselný nábytok? Vyznačujú sa kontrastom. Kombinujú teplo prírodného dreva s chladnými kovovými detailmi. Minimalistické, jednoduché stolíky a konferenčné stolíky, ako aj geometrické tvary komôd a skríň dodajú interiéru jedinečný, moderný štýl. Masívne drevo interiér zútulní a kovové úpravy mu dodajú surový charakter.

Ak máte pocit, že sa vám industriálny štýl dokonale hodí, pozrite si našu kolekciu Metál, ktorá bola vytvorená práve s ohľadom na takéto interiéry.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora