Prečo sa oplatí investovať do dubového nábytku?

Vo väčšine domov a bytov donedávna dominoval mdf nábytok. Nízka cena tejto suroviny spôsobila, že sme na nejaký čas upustili od drahšieho nábytku z masívu. Niečo sa však za posledné roky zmenilo. Sme čoraz ochotnejší zamerať sa na kvalitu a jedinečný charakter dreveného nábytku a sme ochotní zaplatiť viac za to, aby sme ho mali v našich domácnostiach. Prečo sa to deje? Stojí to za to? Podľa nás určite áno! Tu je niekoľko dôvodov:

Jedinečný charakter
Jedinečný je nábytok z masívneho dubového dreva. Nenájdeme dva rovnaké kusy dreva. Každý prvok bude mať iné usporiadanie zŕn alebo farbu. Pri kúpe dreveného nábytku si preto môžeme byť istí, že kupujeme jedinečný, neopakovateľný predmet, ktorý sa nedá sfalšovať. Vďaka tomu sa naše interiéry stávajú jedinečnými, cítime sa v nich výnimočne, získavajú jedinečný charakter.

Prirodzenosť
Jednou z najväčších výhod masívneho dubového nábytku je jeho prirodzenosť. V dnešnej dobe sme obklopení syntetikami, ktoré majú negatívny vplyv na náš organizmus. Výberom dreveného nábytku do našich domovov si môžeme užívať pohodlie, útulnosť a predovšetkým blízky kontakt s prírodou. Je vedecky dokázané, že drevené postele a nábytok v spálni zaručujú zdravší a efektívnejší spánok, vďaka ktorému sa zobudíme svieži a oddýchnutí! Za doplnenie stojí aj to, že drevený nábytok má antistatické vlastnosti, vďaka ktorým nepriťahuje prach. Ideálne do izby pre alergikov.

Investícia
Drevený nábytok má dlhú životnosť, má jedinečný charakter, zútulňuje interiér tým, že mu dodáva charakter a nevtieravú eleganciu. Ich používanie je tiež oveľa zdravšie ako všadeprítomné napodobeniny. Pri správnej údržbe budú slúžiť dlhé roky, dokonca aj generácie. Je to investícia, ktorá sa vám rýchlo vráti.

Moderný dizajn

Moderný dizajn

Garancia kvality

Garancia kvality

Doprava

Doprava

Podpora

Podpora